В отговор на срещата на г-н Бойко Борисов с доц. Мангъров (след нашите две експертни писма за безрисково незабавно освобождаване на хората до 30г.)

“ДОКАЗАН АНАЛИЗ: НА ПРАКТИКА НЕЗАБАВНО МОЖЕТЕ ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ ПЪЛНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХОРАТА ДО 30г. ПРИ ТОВА С ОБИЧАЙНА СИГУРНОСТ  ЗА ТАЗИ СЕЛЕКТИВНА ГРУПА. ПЛАН ЗА ПОЕТАПНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ВСИЧКИ”

Г-н Министър Председател,

Моята съпруга лекар и аз като български експерт с опит в научен институт за Здравни Изследвания в Канада, се радваме, че сте се срещнали с Доц. Мангъров.

Надяваме се на конструктивна и ползотворна дискусия между вас. А така също и с всички здравни експерти, както се упоменава във вашето изказване днес в Дир.

Случайно или не, това става след като снощи, моята съпруга и аз, изпратихме две писма чрез Дир с нашето конкретно експертно предложения за излизане от кризата. Чрез “селективен групов имунитет”.

Тези две писма бяха адресирани лично до вас двамата с Доц. Мангъров. В отговор на ваши изказвания, публикувани  вчера в Дир.

Гореупоменатите експертни писма с изчерпателен анализ доказват. Пълното изолиране на населението (вашата позиция), както и пълното освобождаване на населението за “стаден имунитет” (позицията на Доц. Мангъров) са катастрофални. В една или друга степен.

Същевременно показахме, че обединяването и балансирането на вашите две крайни позиции са в основата на решението за запазване на живота на хората и жизнеността на държавата.

НАЙ-ВАЖНОТО ДОКАЗАХМЕ С КОНРЕТНИ АНАЛИЗИ, ЧЕ НА ПРАКТИКА – НЕЗАБАВНО МОЖЕТЕ ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ ПЪЛНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХОРАТА В ГРУПАТА ДО 30г.

С цел стартиране на поетапен метод за постигане на колективна имунизация, чрез селективни групи, съответно на изолация на рисковите групи и на свободно движение на безрисковите групи на поколението до 30г.

Очакваме с интерес вашите конкретни отговори на нашето предложение за постепенно излизане от кризата. Към което може да се пристъпи веднага с младите до 30г. При това в обичайна сигурност за живота на младото поколение. С план в най-кратки срокове. С цел запазване максимално здравето и живота на хората, както  и жизнеността на държавата.

По-долу публикуваме връзки с цитираните наши две писма, с конкретно прдложение до вас, за излизане от историческата криза: https://docdog.org/…/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0%…/

С уважение и вяра в здравето и успеха за всички нас.

Д-р Каина Аинуш и Йордан Йорданов

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close